Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie plvl

DarkPL96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie miałeś włączonego hack'a to nie. Jeżeli jednak miałeś włączone cheaty, to zawsze taka szansa istnieje.

32354141673387527780.png

Opublikowano

W przypadku gdy jesteś w roomie w którym inny gracz używa plvl a Ty sam nie masz włączonego żadnego hacka nie ma prawa nikt Ci dać bana natomiast jeżeli miałeś odpalony np Siro Six to w najbliższej przyszłości możesz mieć problemy z acc:D ale to już Twoja tajemnica czy używasz cheatów;p

Opublikowano

To tylko zależy od ilości exp'a jakie zdobędziesz. Im więcej tym większa szansa, że poniesiesz jakieś konsekwencje.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Mam konto 51 level gdy miałem 20 level byłem w roomie gdzie nabijali i wbiłem 20% na fast plancie bez hacka siedziałem w niu 4 lub 5 rund. a gdy wbiłem 48 level robili czystki i za to dostałem dlevel. Coprawda mi przywrócili lvel bo mineło z 6 miesiecy troche to byłoby nieuczciwe:). Wszystko zalerzy od tego jak sumienne będzie nexon. Lepiej grać czysto i sie nie martwić ;)

Można było sie domyśleć o co mi chodziło:) mała pomyłka sry

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...